Waarom een polyester badkamer?

Tegenwoordig krijgen wij steeds meer opdrachten om een polyester vloer of polyester wanden aan te brengen in een badkamer of natte cel. Wat zijn hier nou precies de voordelen van?

 

polyester badkamer, polyester badkamervloer, polyester vloer

Door het aanbrengen van een polyester laag over uw bestaande vloer of wand zorgt u ervoor dat er geen lekkage meer mogelijk is. Zie het als een soort polyester lekbak onder de tegels.
Mochten de voegen ooit kleine scheurtjes gaan vertonen dan kan het vocht onder de tegels komen. Voordat u dit opmerkt is het vaak al te laat. In het geval van een houten vloer zal deze nat worden en gaan rotten. Door middel van een polyester vloer kan het water nooit op de oorsponkelijke vloer komen en de vloer dus niet aantasten.
Deze polyester laag brengen we met enige regelmaat op vloeren aan waarna deze afgewerkt wordt met tegels. Polyester is tevens een ideale ondergrond om tegels op te verlijmen. Vanaf de vloer werken we vaak een centimeter of 10 omhoog langs de wanden zodat er een bak ontstaat.

Industriële look polyester vloer

Houdt u van een industriële look? Dan is het ook mogelijk om het polyester af te werken met een coating zodat er geen tegels nodig zijn. Deze coating is erg duurzaam en kan in iedere gewenste kleur aangebracht worden. Ook is het mogelijk de vloer te voorzien van een anti-slip laag. Op deze manier heeft u een sterke en waterdichte polyester vloer en nooit meer last van lekkage. Onderhoud van een polyester vloer is erg makkelijk. U kunt een polyester vloer reinigen met de normale reinigingsmiddelen. Wilt u over een aantal jaar weer eens iets anders? Dan kunt u de polyester vloer makkelijk laten voorzien van een nieuwe kleur coating. Bent u zelf handig? Dan leggen wij graag uit hoe u te werk moet gaan. Grondstoffen om zelf aan de slag te gaan met polyester vindt u op: polyesterdiscounter.nl

polyester badkamer vloer industrieel

Voor meer informatie over onze polyester badkamers kunt u kijken op: Polyester badkamer