watersport

Reparatie boot

Watersport en polyester gaan hand in hand. U heeft een schade aan uw polyester boot. Dit is natuurlijk nooit leuk. Of het nu gaat om een kleine of grote schade, in bijna alle gevallen krijgen wij de boot weer in nieuwstaat. Voor het herstel van de schade maken wij alleen maar gebruik van originele materialen die ook gebruikt zijn bij de bouw van de polyester boot. Dit betekent dat de schade onzichtbaar hersteld wordt en weer net zo sterk als voorheen wordt.

Het herstel van schades aan polyester en composiet vaartuigen is een van onze hoofdactiviteiten. Doordat wij op het water zijn opgegroeid is niets in de watersportwereld ons vreemd. Onder het kopje “projecten” vindt u onze portfolio met reeds uitgevoerde werkzaamheden.

Bent u verzekerd?

Of u nu wel of niet verzekerd bent, de schade zal gerepareerd moeten worden echter als u verzekerd bent kan dit vrijwel altijd kosteloos. Wij helpen u graag met het contacten van de verzekeringsmaatschappij en het invullen van papieren. Zo hoeft u nergens naar om te kijken terwijl wij alles regelen. Door onze jarenlange samenwerking en betrouwbaarheid hebben wij een goede band met verzekeringsmaatschappijen en schade experts opgebouwd.

Onderhoud / wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:
Nieuwbouw en afbouw van polyester schepen.
Poetsen (de originele glans weer terug in de gelcoat brengen en afsluiten met een beschermende wax laag)
Polijsten (het verwijderen van kleine schades, de glans weer als nieuw en afsluiten met een beschermende wax laag)
Osmose preventie laag aanbrengen (epoxy)/ Osmose schade herstellen
– Reinigen onderwaterschip, verwijderen gele aanslag.
Anti-fouling aanbrengen op het onderwaterschip.
Reparatie en verstevigen van rotte delen zoals houten vloeren en spiegels.
Aanpassen en bouw van boten naar wensen van de klant.
Spuit- en schilderwerkzaamheden.
Boegschroef inbouw

Maatwerk

Eigenlijk kunt u bij Dynamic Polyester Center terecht voor alles op watersport gebied! Heeft u speciale wensen? Wilt u iets wat niemand anders heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Nanoxcel

De nieuwste technologie die Yamaha gebruikt voor hun Waverunners is NanoXcel. Nanoxcel is een zeer sterk en licht composiet welke de Waverunner zijn unieke vaareigenschappen geeft. Nanoxcel laat zich echter moeizaam herstellen in geval van schade. Als een van de weinige bedrijven ter wereld hebben wij ons gespecialiseerd in het herstel van NanoXcel. In samenwerking met verschillende leveranciers hebben wij een speciaal product ontwikkeld wat als enige een goede hechting behoud op de NanoXcel. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de pagina NanoXcel.

Meer informatie over watersport

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen in de watersport, neem dan contact met ons op.