Badkamervloer waterdicht polyester gelcoat

Polyester badkamervloer

Met een polyester badkamervloer maakt u de vloer 100% waterdicht. Polyester is hiervoor uitstekend geschikt. U kunt er voor kiezen om een polyester ondervloer te laten plaatsen alvorens het tegelwerk geplaatst wordt. Op deze manier creëren we eigenlijk een soort lekbak boven de bestaande vloer. Omdat wij bij het aanbrengen van polyester op de vloer ook altijd de polyester badkamerwanden een deel mee plakken zal de ondervloer nooit meer kunnen gaan lekken. Mochten er na enige tijd toch wat haarscheurtjes in het voegwerk tussen de tegels ontstaan dan kan het water nog steeds geen kant op.

Onze polyester badkamervloeren kunnen zowel in een bestaande badkamer geplaatst worden als in een nieuwbouw. Ons polyester is bijna op iedere ondergrond te verwerken.

De mogelijkheden van polyester

Ook is het mogelijk polyester aan te brengen op een badkamervloer en deze vervolgens te coaten in een slijtvaste topcoat. Deze topcoat kan in alle Ral kleuren aangebracht worden. Ook is anti slip een mogelijkheid. Op deze manier ontstaat er een strakke vloer met een industriële afwerking. De vloer in uw polyester badkamer is slijtvast en onderhoudsvrij.

Voordelen van een polyester badkamervloer:

Waterdicht

Geen hoge instap in vergelijking tot beton

Polyester  is vele malen lichter dan beton (3kg p/m² vs 250kg p/m²)

In kort tijdsbestek te realiseren

Polyester is na een dag  uitgehard en dus begaanbaar /te tegelen

Keuze uit gladde afwerking of antislip

Contact Polyester badkamervloer

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamic Polyester Center op het gebied van polyester? Neem dan contact met ons op of bekijk op onze projecten pagina eerdere projecten.