Polyester beeld van paard

Polyester beelden en kunst

Polyester is in vele markten toepasbaar. Zo wordt polyester ook vaak gebruikt in de kunstwereld voor het vervaardigen van polyester beelden. Door de vorm vrijheid van polyester zijn alle vormen mogelijk. Door de sterkte van polyester kunnen polyester beelden langdurig buiten staan zonder problemen. Voor het vervaardigen van polyester beelden zijn er meerdere mogelijkheden;

  • Het kan zijn dat u zelf een beeld gemaakt heeft van schuim of hout en deze graag bekleed wilt hebben met polyester voor de levensduur en sterkte.
  • Misschien heeft u een goed idee wat u zelf niet tot uitvoering kunt brengen, in dat geval kunnen wij uw polyester beeld vanaf een tekening maken.
  • Ook is het mogelijk om kleinere beelden te gieten met PU of heldere epoxy vanuit een silicone mal (gietproducten)

Soorten schuim

Het maken van een beeld gaat simpel uit schuim. Mocht u zelf aan de slag gaan met het maken van een beeld uit schuim let dan goed op welk schuim u gebruikt. Niet alle schuimsoorten zijn namelijk bestand tegen polyester. Door het styreen wat in het polyester zit lost het schuim op. Twee soorten waar wij veel mee werken zijn PU schuim en PIR schuim.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, dan dan gerust eens contact op of loop eens binnen.

Contactaanvraag Offerteaanvraag

Meer informatie polyester beelden

Wilt u meer weten over polyester beelden? Neem dan contact met ons opnemen voor meer informatie: wij vertellen u graag meer over de werkzaamheden van Dynamic Polyester Center.