Polyester spuiten

Spuiten

Ook voor het het spuiten van onderdelen en complete auto’s kunt u bij ons terecht. Wij hebben ruime ervaring met spuiten en werken met de juiste mensen samen om uw klus tot een perfect einde te krijgen. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in, hoe kan het ook anders, polyester en composiet auto’s. Vooral bij oudere auto’s wil het polyester nog weleens slecht geconserveerd of gerepareerd zijn. Wij halen de delen helemaal kaal en herstellen waar nodig.

Ontwerp van auto delen

Wilt u net iets anders op uw auto? Vertel ons uw wensen en wij denken graag mee naar een oplossing. Met polyester zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bouw van delen

Heeft u een specifiek product in gedachte waar u er graag meer van zou willen hebben? Dat kan. Wij ontwerpen of kopiëren het polyester product voor u en maken hier een mal van. Vanuit deze mal kunnen wij uw product in serie produceren.

Meer informatie Bouw, ontwerp & spuiten

Wilt u weten over de bouw, ontwerp & spuiten van Dynamic Polyester? Neem contact met ons opnemen voor meer informatie en wij vertellen u graag meer over de werkzaamheden van Dynamic Polyester Center.