Polyester paardentrailer

Polyester Paardentrailer

De meeste paardentrailers zijn opgebouwd uit polyester. Na een aantal jaar gebruik komt het vaak voor dat de gelcoat aan de buitenzijde zijn glans begint te verliezen. Door het polijsten en poetsen van de polyester paardentrailer krijgen wij bijna altijd de paardentrailer weer in nieuwstaat. Een speciale UV beschermende coating zorgt ervoor dat de paardentrailer lang blijft glanzen.

Had u paard een slechte dag of was de brug toch net iets lager dan u dacht? Ook schades aan de paardentrailer krijgen wij weer als nieuw. Wij repareren de schade professioneel en zorgen dat zowel de binnenkant als buitenkant weer dezelfde kleur krijgen.

Polijsten en poetsen

Omdat de polyester paardentrailers zich vaak in de zon staan wil het nog weleens voor zorgen dat de glans wat minder wordt. UV straling tast de toplaag aan en geeft het een krijtterige uitstraling. Door middel van polijsten en poetsen brengen wij de originele glans weer terug.

Contact polyester paardentrailer

Meer weten wat Dynamic Polyester Center voor u kunt betekenen op het gebied van polyester paardentrailers? Neem dan contact met ons op of bekijk op onze projecten pagina eerdere projecten.