polyester auto

Startpunt voor uw polyester auto met schade

Dynamic Polyester Center is op basis van jarenlange ervaring de plek voor schadeherstel, autobouw en tuning & styling van uw polyester auto. Om die reden onderhouden wij korte lijnen met verzekeringsmaatschappen en onze goede relaties met leveranciers zorgen ervoor dat u snel weer op weg bent. We zijn gespecialiseerd in polyester producten en andere composieten. Het is met reden dat wij veel exclusieve polyester auto’s ter reparatie aangeboden krijgen.

Tot onze projecten behoren verschillende Ferrari’s, Lamborghini’s, Lotussen en kitcars met schade. Deze hebben wij volledig hersteld en als nieuw afgeleverd. Dit dankzij onze vakkundige schadeherstel specialisten. Om het beste resultaat te garanderen, besteden wij werkzaamheden niet zonder overleg uit en behandelen we alle spotrepair en polyesterschade zelf.

Schadeherstel van polyester auto’s

Custom bouwen en spuiten van auto’s is een vakmanschap. Dynamic Polyester Center heeft dat volledig in de vingers. Onze liefde voor het vak zet ons ertoe aan om uw polyester auto met veel respect te behandelen. Daarom zijn wij pas tevreden als u dat ook bent. Gelukkig kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring aan al uw wensen voldoen. Daardoor zijn wij in staat om u een totaalpakket te bieden. De carrosserie van uw voertuig, of losse voertuigonderdelen, kunnen wij in de kleur van uw voorkeur laten spuiten.

Wilt u uw polyester auto aanpassen of de mening van experts horen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën met ons te bespreken.

Contact polyester auto

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamic Polyester Center op het gebied van polyester auto’s, reparaties en autobouw? Neem dan contact met ons op.