Polyester delen op de vrachtwagen

Veel delen van vrachtwagens zijn heden ten dage gemaakt van polyester of een andere kunststof soort. Of het nu gaat om de panelen van de laadruimte, de bumper of carter pan. Als het van kunststof is maken wij het weer als nieuw. Speciale wensen? Wij realiseren ze graag met u. Op het gebied van polyester is alles mogelijk. We repareren de schade met een handgemaakte gelcoat op kleur of desgewenst lezen we de kleur uit en spuiten het plaatselijk bij. Uiteraard is het ook mogelijk complete delen te spuiten.

Schade aan de bumper gereden? U zult versteld staan wat voor schades wij weer in nieuwstaat krijgen tegen een fractie van de kostprijs voor een nieuwe bumper.

Waarom een dure nieuwe carter pan aanschaffen als de oude hersteld kan worden? Door de inmenging van olie is dit wel vaak een lastigere klus. Wij reinigen de carter geheel en laten de schade plek met een speciale ontvetter inweken. De reparatie vind plaats met een speciale epoxy waardoor de carter uiteindelijk weer sterk en chemicaliën bestendig is.