Exclusieve auto en racerij

Exclusieve auto’s

Veel exclusieve auto’s zijn tegenwoordig gebouwd uit composiet. (wat is composiet?) Wist u dat wij ook aan composiet materialen prima reparaties kunnen uitvoeren? Heeft u dus schade gereden aan uw Lamborghini, Ferrari, Lotus of andere exclusieve auto neem dan eens contact op. Veel delen zijn nog prima te herstellen. Na reparatie zorgen wij ervoor dat er aan de buitenkant en binnenkant niks meer van te zien is.

Wij begrijpen als geen ander de waarde van een exclusieve auto en zullen deze ook naar deze waarde behandelen. Bij onze projecten kunt u een aantal exclusieve auto’s vinden waar wij reeds aan gewerkt hebben.

Polyester race auto

In de racerij is het van belang dat de auto zo licht mogelijk is en de pk/gewicht verhouding optimaal verdeeld is. Om dit te bereiken wordt er in de racerij veelvuldig gebruik gemaakt van polyester onderdelen. Polyester heeft immers een aantal eigenschappen die goed van pas komen in de racerij. Polyester is sterk, licht in gewicht en duurzaam. Bent u op zoek naar licht gewicht producten voor uw auto, neem dan eens contact op.  Ons team informeert u graag over de mogelijkheden. Ook als u reeds een auto heeft met polyester delen helpen wij u graag bij eventuele polyester reparatie en adviezen.

Carbon

Carbon oftewel koolstofvezel (wat is carbon?) is extreem sterk en wordt daardoor steeds meer gebruikt in de automotive wereld. Niet alleen in de racerij is carbon niet meer weg te denken maar ook in heden ten dage auto’s wordt het steeds meer gebruikt. Wij kunnen naar wens producten in carbon produceren of reparaties uitvoeren. Vanwege de zicht samenstelling van carbon kan dit niet altijd onzichtbaar hersteld worden maar in de meeste gevallen wel.

Meer informatie exclusieve auto en racerij

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en wij denken graag met u mee.