Simulatoren van polyester

Polyester voor professionele flight simulator

Dynamic Polyester Center is ondertussen een bekende naam in de flight simulator-wereld. Om de beste flight simulators te bouwen, gebruiken wij polyester: licht van gewicht, duurzaam, zeer sterk en bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos. Dit maakt polyester bij uitstek geschikt voor de bouw van flight simulators. Zoals de Boeing 737-800, Boeing 737-NG en de Airbus A320 die wij reeds vervaardigd hebben.

Gecertificeerde polyester producten

Deze flight simulators worden wereldwijd verkocht zodat piloten accuraat kunnen trainen. Daarom is het van groot belang dat de simulator cockpit en alle onderdelen exact overeenkomen met de originele vliegtuigen. Dit geldt voor het uiterlijk en de correcte kleur van de simulator, net als het geluid dat sommige knoppen en panelen maken. Het is precisiewerk: een klus die u absoluut aan ons team van vakkundige polyester experts kunt overlaten!

Ieder onderdeel wordt hoe dan ook grondig geïnspecteerd en getest voordat deze een kwaliteitscertificaat krijgt. Niet alleen voor complete cockpits kunt u bij ons terecht maar ook voor losse lining delen.

Bouw van polyester Formule 1 simulator

Met behulp van de originele mallen van een Arrows Formule 1 auto hebben wij ook een aantal polyester Formule 1 simulators gebouwd. De originele auto bestaat uit heel veel losse onderdelen – het was onze uitdaging om deze samen te voegen tot een complete Monocock uit één mal. Eerst vervaardigden we de polyester delen uit de originele Arrows mallen om deze vervolgens aan te passen en samen te voegen tot één product. Het eindresultaat spoten we in de gewenste kleuren en is naar de klant gestuurd om verder afgebouwd te worden. Meer informatie is te vinden in onze projecten.

Meer informatie polyester simulator

Bent u op zoek naar een partner die professionele polyester simulator bouwt? Neem dan vrijblijvend contact op met Dynamic Polyester Center. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden welke het gebruik van polyester meebrengt voor uw simulator.