polyester waterscooter reparatie

Polyester Waterscooter Reparaties

Knallend met uw waterscooter over het meer of op zee: wat een heerlijk gevoel! De watersportliefhebbers van Dynamic Polyester Center begrijpen dit helemaal en weten ook hoe vervelend het is wanneer u schade aan uw waterscooter heeft opgelopen. Gelukkig hebben wij de kennis en kunde in huis om alle merken waterscooters te repareren – zowel kleine beschadigingen als grote schades.

Misschien heeft uw waterscooter geen reparatie nodig maar wilt u deze juist aanpassen naar uw wensen. Ook daarvoor kunt u op ons team bouwen. Elke waterscooter reparatie en productie voeren wij professioneel en vakkundig uit.

Dynamic Polyester Center is een officieel Yamaha en Sea Doo erkend schadeherstelbedrijf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Yamaha waterscooter met NanoXcel

Waterscooter worden tegenwoordig telkens sterker en lichter geproduceerd, dankzij nieuwe technologieën zoals NanoXcel. Op het water is dat natuurlijk een groot voordeel! Loopt u echter schade op, dan blijkt dat deze nieuwere modellen niet zomaar gerepareerd kunnen worden met polyester – zoals dat in het verleden wel het geval was. Gelukkig heeft Dynamic Polyester Center een oplossing gevonden die zelfs bij de producenten nog niet bekend was.

Deze herstelprocedure hebben wij verder ontwikkeld en zetten wij nu in voor de reparatie van moderne waterscooters van Yamaha, Sea Doo, Kawasaki, Honda en andere merken.

Vanaf bouwjaar 2008 is Yamaha gebruik gaan maken van Nanoxcel op hun waterscooters. Twijfelt u of de waterscooter in Nanoxcel gebouwd is? Stuur dan een foto van de beschadiging met het type en bouwjaar en wij geven u het antwoord.

Lees snel verder over onze NanoXcel-oplossing.

Sea Doo en Thermofilm

Waar Sea Doo in het verleden altijd gebruik maakte van gelcoat als afwerking op hun waterscooters zijn ze vanaf eind 2017 met een nieuw product gestart, namelijk Thermofilm. Thermofilm is de vervanger van gelcoat en is eigenlijk een soort Acrylaat afwerking van het polyester.

In het verleden gebeurde het regelmatig dat de gelcoat van Sea Doo waterscooters kraakjes / haarscheuren begonnen te vertonen na intensief gebruik. Dit is na het gebruik van thermofilm opgelost. Helaas brengt de thermofilm afwerking wel andere problemen met zich mee en laat het zich zeer lastig repareren. Gelukkig hebben wij ook hiervoor een geschikte reparatie methode gevonden.

Heeft u schade aan uw Sea Doo? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie Polyester Waterscooter Reparatie

Wilt u weten welke Polyester Waterscooter Reparaties en producties Dynamic Polyester reeds heeft uitgevoerd? Bekijk de greep uit onze projecten. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie: wij vertellen u graag meer over de werkzaamheden van Dynamic Polyester Center.