polyester boot repareren

Professionele reparatie polyester boten

Schade aan uw polyester boot kan de nodige kopzorgen opleveren. Dynamic Polyester Center zet zich daarom in om elke beschadiging – groot of klein – doeltreffend, langdurig en op basis van duidelijke afspraken te repareren. Zo kunt u zo snel mogelijk met een gerust hart weer het water op! Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van allerlei polyester boten: van grote polyester boten tot aan een polyester roeiboot of kleiner polyester bootje. Ons team van specialisten zorgt dat de opgelopen schade – voor zover mogelijk – onzichtbaar wordt verholpen. Om dit te realiseren, gebruiken wij de originele materialen die ook gebruikt zijn voor de bouw van uw boot.

Dankzij onze aanpak kunt u rekenen op een kwalitatieve en duurzame reparatie. De kleur van de gelcoat wordt trouwens precies op uw boot afgestemd. Zo zijn wij in staat om elke kleine en grote schade feilloos te herstellen.

Onze werkplaats: de plek voor polyester boot reparatie

De reparatie van polyester boten voeren wij bij voorkeur uit in onze professionele werkplaats. Hier hebben wij alle benodigde gereedschap binnen handbereik en kunnen wij belangrijke condities, zoals de temperatuur, in de hand houden. Uiteraard bezoeken wij u graag op locatie als de situatie daar om vraagt. Wanneer u Dynamic Polyester Center inschakelt dan kunt u bouwen op een professioneel team van polyester enthousiastelingen: schadeherstel van polyester boten is immers een van onze hoofdactiviteiten.

Doordat wij op het water zijn opgegroeid, is niets in de watersportwereld ons vreemd. Benieuwd naar onze eerdere reparaties? Bekijk dan onze projecten.

Kosteloos schadeherstel van uw boot, jacht en roeiboot

Alle boten die zijn verzekerd – bijvoorbeeld een polyester roeiboot, zeilboot, sloep, jacht of kleiner polyester bootje – worden vrijwel altijd kosteloos gerepareerd. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de verzekering en het eigen risico waar u voor heeft gekozen. Dynamic Polyester Center ondersteunt u in het contact met de verzekeringsmaatschappij en het invullen van de benodigde papieren. Wij hebben door de jaren heen een goede band met verzekeringsmaatschappijen en schade-experts opgebouwd en nemen u dit werk graag uit handen.

Meer informatie polyester boot repareren

Voor meer informatie over polyester boot repareren kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!