polyester auto reparatie

Polyester auto reparatie

Voor polyester auto reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze korte lijnen met verzekeringsmaatschappijen en onderdelen leveranciers bent u zo weer op weg.

Door ons specialisme op het gebied van polyesterproducten en andere composieten krijgen wij een hoop exclusieve auto’s ter reparatie aangeboden. Er is door Dynamic Polyester Center al menig Ferrari, Lamborghini, Lotus en verscheidene kitcars met schade, weer als nieuw hersteld en afgeleverd. Kijk vooral ook eens op onze pagina met projecten!

Onze schadeherstel afdeling bestaat uit vakkundige mensen. Zo heeft Dynamic Polyester Center een eigen plaatwerker en spuiter, zodat ook deze werkzaamheden niet uitbesteed hoeven worden.

Ons vakmanschap gaat uit naar het custom bouwen en spuiten van auto’s. Door onze liefde voor het vak zullen wij u auto met fluwelen handschoenen aanpakken en behandelen. Betreft het customizen van uw voertuig kunnen wij bijna in alle wensen voldoen. Voor speciale wensen of ideeën kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Verder is het bij ons mogelijk de carrosserie van uw voertuig, of losse voertuigonderdelen, in de gewenste kleur te laten spuiten. Zo leveren wij vaak de bestelde onderdelen reeds in de juiste kleur af.

Spuitwerkzaamheden en custom build

Ook in spotrepair of het bijspuiten van kleine delen zijn wij gespecialiseerd. Al ons werk wordt afgeleverd met zowel garantie op ons werk als tevredenheidsgarantie voor de klant.

Poetsen en polijsten

Heeft u geen schade, maar kan uw voertuig toe aan een poetsbeurt? Ook voor deze werkzaamheden kunt u bij Dynamic Polyester Center terecht. Vakkundig laten wij uw voertuig weer als nieuw voor de dag komen. Kleine, ondiepe krassen zijn vaak door middel van polijsten weg te werken. Een dure reparatie bij de spuiterij is dan overbodig!

Meer informatie polyester auto reparaties

Voor meer informatie over polyester auto reparaties neemt u vrijblijvend eens contact met ons op, wij staan u graag te woord! Benieuwd naar wat wij reeds gedaan hebben? Kijk eens bij onze projecten.