Polyester camper schade

Polyester reparatie Camper of Caravan

Soms zit een schade in een klein hoekje. U bent lekker op vakantie geweest met uw camper of caravan en zag net een paaltje over het hoofd. Omdat veel campers en caravans van polyester zijn kunnen wij dit prima voor u herstellen. In bijna alle gevallen krijgen wij de polyester schade aan uw camper weer onzichtbaar hersteld. De reparatie wordt vakkundig uitgevoerd en er wordt alleen gebruik gemaakt van professionele materialen.

“Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat de polyester reparatie correct uitgevoerd is en de juiste garantie verlenen”

Onderdelen op maat

Het kan gebeuren dat er schade ontstaan is aan een onderdeel welke niet meer leverbaar is bij de fabrikant. In veel gevallen kunnen wij dit onderdeel namaken in polyester! Zo houdt u alles in originele staat. Misschien heeft u speciale wensen? Wilt u de wasbak net iets groter of kleiner hebben of een omlijsting voor de televisie.. Vertel ons uw wensen en wij denken graag maar een een mooie polyester oplossing op maat.

Polijsten en poetsen

Omdat de caravan en camper zich vaak in zonnige landen bevinden wilt de zon er nog weleens voor zorgen dat de glans wat minder wordt. UV straling tast de toplaag aan en geeft het een krijtterige uitstraling. Door middel van polijsten en poetsen brengen wij de originele glans weer terug.

“Als eindlaag brengen wij een UV beschermer aan waardoor de glans zo lang mogelijk blijft”

Spuiten

In sommige gevallen volstaat het polijsten en poetsen van uw camper of caravan niet meer. Wij kunnen er voor zorgen dat de onderdelen of gehele caravan of camper weer netjes gespoten wordt in de gewenste kleur. Dit is voor ons vaak een laatste redmiddel omdat we delen het liefst in de originele gelcoat houden.

Meer informatie polyester camper en caravan

Komt u eens langs voor een vrijblijvend advies, wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Ons team met professionals staat voor u klaar. Neem voor meer informatie over polyester camper of caravan contact op.