polyester-douchebak

Polyester douchebak

Met een polyester badkamer vloer maakt u de vloer 100% waterdicht. Polyester is hiervoor uitstekend geschikt. U kunt er voor kiezen om een polyester ondervloer te laten plaatsen alvorens het tegelwerk geplaatst wordt. Op deze manier creëren we eigenlijk een soort lekbak boven de bestaande vloer. Omdat wij bij het aanbrengen van polyester op de vloer ook altijd de zijwanden een deel mee plakken zal de ondervloer nooit meer kunnen gaan lekken. Mochten er na enige tijd toch wat haarscheurtjes in het voegwerk tussen de tegels ontstaan dan kan het water nog steeds geen kant op.

Onze polyester vloeren kunnen zowel in een bestaande badkamer geplaatst worden als in een nieuwbouw. De polyester vloer is bijna op iedere ondergrond te verwerken.

Polyester badkamervloer

Ook is het mogelijk een polyester vloer aan te brengen en deze vervolgens te coaten in een slijtvaste topcoat. Deze topcoat kan in alle Ral kleuren aangebracht worden. Ook is anti slip een mogelijkheid. Op deze manier ontstaat er een strakke vloer met een industriële afwerking. De polyester badkamervloer is slijtvast en onderhoudsvrij.

Enkele voordelen van een polyester badkamervloer:
  • Waterdicht
  • Geen hoge instap in vergelijking tot beton
  • Polyester  is vele malen lichter dan beton (3kg p/m² vs 250kg p/m²)
  • In kort tijdsbestek te realiseren
  • Polyester is na een dag  uitgehard en dus begaanbaar /te tegelen
  • Keuze uit gladde afwerking of antislip

 Polyester wanden

We kunnen niet alleen de vloer voorzien van polyester, het is ook mogelijk om de wanden te voorzien van een polyester laag. Met een topcoat afwerking in een kleur naar keuze realiseert u een droombadkamer met een strakke industriële look. De afwerking kan zowel plaats vinden in mat, zijdeglans en hoogglans. Ook hierin zijn de mogelijkheden met polyester eindeloos!

Neem voor de diverse mogelijkheden eens een kijkje op onze project pagina, hier vindt u onze eerdere werkzaamheden in beeld en verhaal.

Bent u handig en wilt u het zelf proberen? Alle grondstoffen en gereedschappen vindt u op: Polyesterdiscounter.nl

Polyester douchebak projecten

Contact polyester douchebak

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag met een vrijblijvend advies. Neem daarvoor contact op of kom eens langs, we hebben heerlijke koffie!

Wat is polyester precies?

Voordelen van polyester in de  badkamer?