polyester dak reparatie

Reparatie polyester dakkapel

In theorie zal een polyester dakkapel duurzaam en onderhoudsarm moeten zijn. Dit is ook het geval mits er een correcte polyester dakkapel geplaatst is. Wij krijgen de laatste maanden steeds meer aanvragen voor het repareren van polyester dakkapel. Veel dakkapellen zijn ongeveer 15 jaar geleden geplaatst door een bedrijf welke inmiddels failliet is. Scheuren ontstaan vaak in de hoeken en de overgangen. Gelukkig kunnen wij deze schades weer netjes en onzichtbaar herstellen en kunt u weer jaren zorgeloos vooruit.

Heeft uw polyester dakkapel schade en bent u benieuwd naar de oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

“Bij voorkeur stuurt u een aantal foto’s van de schade per mail of whatsapp naar ons.”

Reparatie polyester dak

Heeft  u reeds een polyester dak of dakgoot en heeft u last van lekkage? Dit kunnen wij vaak snel en simpel verhelpen. Neem eens contact op en wij informeren u graag. Op dakkapellen wordt al enkele jaren gebruik gemaakt van polyester. De complete dakkapel wordt vooraf in elkaar gezet en hoeft alleen nog maar op de woning gezet te worden. Na een aantal jaar kan het gebeuren dat de buitenste coating wat uitgedroogd raakt door invloed van de zon. Wij verwijderen de oude coating, lopen het dak na op schade en voorzien het dak van een nieuwe pantsercoating.

Polyester dak

Tegenwoordig krijgen wij steeds meer aanvragen voor polyester daken. Polyester is goed aan te brengen op allerlei soorten ondergronden. Polyester daken zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvrij. Bij bestaande bouw kan polyester aangebracht worden op het bestaande dak en vervolgens gecoat in een kleur naar wens. Bij nieuwbouw kunnen wij het dak vanuit een mal op de zaak bouwen.

“Ter plaatse kan dan zo het complete nieuwe dak geplaatst worden. Dit komt vaak voor bij schuren en garages.”

Contact Polyester daken

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamic Polyester Center op het gebied van Polyester daken? Neem dan contact met ons op of bekijk op onze projecten pagina eerdere projecten.