polyester badkamerwanden

Polyester badkamerwanden

U kunt er ook voor kiezen om niet alleen de badkamervloer te laten voorzien van polyester maar ook de wanden in het polyester te laten bekleden. Door het aanbrengen van polyester op de wanden ontstaat er een zeer strakke en unieke uitstraling en het allerbelangrijkste is dat de gehele badkamer 100% waterdicht is en makkelijk schoon te maken. De wanden kunnen afgewerkt worden in iedere gewenste RAL kleur. De aansluiting tussen de vloer en wanden gebeurd naadloos. Hierdoor is de kans op lekkage nul en zullen er geen kid naden zijn die kunnen gaan lekken.

Met een topcoat afwerking in een kleur naar keuze realiseert u een droombadkamer met een strakke industriële look. De afwerking kan zowel plaats vinden in mat, zijdeglans en hoogglans. Ook hierin zijn de mogelijkheden met polyester eindeloos!

Als u ook heeft gekozen voor een polyester vloer van ons dan zorgen wij voor een naadloze aanhechting tussen de polyester vloer en polyester wanden. Hierdoor hoeft er niks afgekit te worden en ontstaan er geen zwakke lekkage plekken.

Onze polyester wand bekleding kan zowel in een bestaande badkamer gedaan worden als in een nieuwbouw. De polyester wand is bijna op iedere ondergrond te verwerken.

Complete badkamer

Op deze manier ontstaat er eigenlijk een complete polyester badkamer met vele voordelen:

  • Waterdicht
  • Duurzaam en makkelijk te reinigen
  • Geen hoge instap in vergelijking tot beton
  • Eigen ontwerp en kleur keuze
  • Polyester  is vele malen lichter dan beton (3kg p/m² vs 250kg p/m²)
  • In kort tijdsbestek te realiseren
  • Polyester is na een dag  uitgehard en dus begaanbaar / te tegelen
  • Keuze uit gladde afwerking of antislip

Neem voor de diverse mogelijkheden eens een kijkje op onze project pagina, hier vindt u onze eerdere werkzaamheden in beeld en verhaal.

Bent u handig en wilt u het zelf proberen? Alle grondstoffen en gereedschappen vindt u op: Polyesterdiscounter.nl

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag met een vrijblijvend advies. Neem daarvoor contact op of kom eens langs, we hebben heerlijke koffie!

Wat is polyester precies?

Voordelen van polyester in de  badkamer?

Contact polyester badkamerwanden

Wilt u meer informatie ontvangen over polyester badkamerwanden, wij staan u graag vrijblijvend te woord.