Polyester vijver

Polyester Vijver

Polyester is ideaal voor de bouw van een vijver. Een polyester vijver is duurzaam, sterk, vorstbestendig en vormvrij. Door deze eigenschappen wordt polyester veelvuldig toegepast bij de bouw van een vijver. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de bouw van een polyester vijver:

  • Een natuurlijk ogende vijver kan gerealiseerd worden door het lamineren van eerder aangebracht doek of zeil. Door de vormvrijheid van polyester krijgt u dan alle lijnen van de ondergrond terug in het oppervlak.
  • Als u liever een strakke vijver wilt kan er een houten bak gemaakt worden welke vervolgens gelamineerd wordt. Deze bak kunnen wij voor uw maken in onze werkplaats of u maakt de bak op locatie en wij komen de bak lamineren.
  • Heeft u reeds een bestaande vijver maar is deze niet mooi meer of heeft u last van lekkage, ook deze kunnen wij vaak voorzien van polyester.

Reparatie van polyester vijver

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw vijver -om wat voor reden ook- lekkage heeft. Deze lekkage kunnen wij in de meeste gevallen snel en vakkundig repareren. Nadat de reparatie goed droog is kan de vijver weer in gebruik genomen worden.

Contact polyester vijver

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamic Polyester Center op het gebied van polyester vijvers? Neem dan contact met ons op.