polyester auto

Polyester Kitcar

Bijna elke kitcar wordt van polyester gemaakt. Dit komt door de fijne eigenschappen die polyester heeft. Polyester is sterk, licht van gewicht, vormvrij en duurzaam. Dit zijn ideale eigenschappen bij de bouw van een kitcar. Een eigen kitcar bouwen is vaak een droom die al op jonge leeftijd begint. Immers wie droomt er niet van om in zijn eigen auto rond te rijden?

Om die droom werkelijkheid te laten worden moet er vaak een hoop tijd besteed worden aan de bouw van uw droomauto. Hierbij komt ook de polyester bewerking kijken. Als u zelf aan de slag gaat denk dan aan uw gezondheid en gebruik de juiste persoonlijke bescherming middelen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor de juiste adviezen.

Heeft u zelf geen tijd of zin om al het werk te doen dan hebben wij een goede oplossingen. Wij zijn namelijk erg goed in het opbouwen en aanpassen van kitcars. Als u al het onderliggende zoals het chassis en elektra in orde maakt dan zorgen wij dat het polyester werk perfect uitgevoerd wordt. Ook als u speciale aanpassingen wilt aan de bestaande body kunnen wij dat voor u in orde maken. Bij onze projecten vindt u een aantal kitcars welke wij opgebouwd of hersteld hebben.

Strak maken en spuiten

Nadat het grove polyester werk gedaan is komt de volgende fase, het strak maken en spuiten van de auto. Wij adviseren u graag over de juiste kleur en lakken maar misschien heeft u zelf al een mooie kleur in gedachte. Wij spuiten van deze kleur een proef staaltje zodat u kunt zien hoe de kleur in het echt is. Spuiten van polyester is niet voor iedereen weg gelegd.  Doordat wij met een professioneel team werken en jarenlang ervaring hebben spuiten wij uw auto nog mooier als u gedroomd had.

Informeer eens naar de mogelijkheden door contact op te nemen of kom eens langs!

Contactaanvraag Offerteaanvraag

Contact Polyester kitcar

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamic Polyester Center op het gebied van een polyester kitcar? Neem dan contact met ons op.