Boegschroef polyester boot

Boegschroef voor meer vaarplezier

Ook bij lage snelheden wilt u goed kunnen manoeuvreren op het water. Dat begrijpen wij als echte watersport enthousiastelingen helemaal! Voor uw polyester boot kunt u daarom bij Dynamic Polyester Center terecht voor een polyester boegschroeftunnel die helemaal op maat wordt gemaakt. Het type en de lengte van uw boot bepalen welk type boegschroef het beste voor uw vaartuig werkt. De boegschroef stemmen wij hier helemaal op af. Dankzij de op maat gemaakte boegschroeftunnel van Dynamic Polyester Center geniet u van meer vaarplezier en kunt u rekenen op een passende oplossing voor uw boot of schip. Heeft u direct vragen over een boegschroeftunnel? Neem dan contact met ons op.

Boegschroef inbouwen: onze werkwijze

Wanneer wij een boegschroef inbouwen, staat veiligheid en kwaliteit voorop. De eerste stap is het uitmeten van de exacte positie van de boegschroef tunnel. Zo kunnen wij duidelijk in kaart brengen waar de boegschroeftunnel precies moet komen, voordat we de boegschroef inbouwen. Vervolgens boren wij het gat voor de tunnel. De boegschroeftunnel wordt in de romp verlijmd en afgewerkt met polyester laminaat. Dit gebeurd zowel aan de binnenzijde als buitenzijde van de romp. Op die manier zijn we er zeker van dat de boegschroeftunnel – zelfs in het geval van een aanvaring – niet zomaar openscheurt. Tot slot wordt de boegschroef van binnen op de juiste plek gemonteerd, de accu geplaatst, elektra aangesloten en het bedieningspaneel gemonteerd. Varen maar!

Strakke afwerking van de boegschroeftunnel

Voor een strakke afwerking van de nieuwe boegschroeftunnel van uw boot, kunt u kiezen voor een gelcoat op kleur of antifouling laag. Antifouling is een verfsoort waar biociden, koper, chloorrubber en andere groei-werende middelen aan zijn toegevoegd. Onze polyester professionals kennen hun weg op het water en weten precies wat er nodig is om de kwaliteit en veiligheid van onze producties te garanderen.

Meer informatie boegschroef polyester boot

Wilt u meer informatie over een boegschroef in uw polyester boot? Bekijk eens onze opgeleverde projecten of neem contact op voor meer informatie: wij vertellen u graag meer over de werkzaamheden van Dynamic Polyester Center.