Over DPC

1000m² werkplaats

In Mijdrecht beschikken wij over een grote werkplaats van 1000M². Deze bevind zich op de Industrieweg 59, 3641RK . Met een vrije hoogte van 5 meter kunnen ook de grotere werkzaamheden binnen gedaan worden. We kunnen de temperatuur netjes onder controle te houden wat erg belangrijk is voor de juiste uitharding van onze grondstoffen.

Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien om tot het beste resultaat te komen. We hebben de beschikking over een speciale schuurruimte, hier kan stof gemaakt worden zonder dat de andere collega’s en werkzaamheden er last van ondervinden. Ook hebben we een aparte spuitruimte zodat we stofvrij kunnen spuiten en schilderen.

U zult begrijpen dat wij dus het beste in onze werkplaats kunnen werken. Soms is het simpelweg niet mogelijk uw onderdeel te vervoeren, om die reden komen wij ook bij u op locatie om de werkzaamheden uit te voeren.

_DSC0087

Werk op locatie

Wij werken niet alleen vanuit onze werkplaats maar ook op locatie. Onze bedrijfsauto’s zijn standaard uitgerust met alle benodigdheden om de werkzaamheden correct uit te voeren. Daarnaast beschikken wij over een aantal boottrailers en een auto ambulance om zo het vervoer voor u nog makkelijker te maken. Zo is er altijd wel een trailer of ambulance vrij die gebruikt zou kunnen worden voor het vervoer van de spullen.