polyester-douche

Polyester douchecabine

Met een polyester douche maakt u badkamer 100% waterdicht. Polyester is hiervoor uitstekend geschikt. U kunt er voor kiezen om een polyester ondervloer te laten plaatsen alvorens het tegelwerk geplaatst wordt. Op deze manier creëren we eigenlijk een soort lekbak boven de bestaande vloer. Omdat wij bij het aanbrengen van polyester op de vloer ook altijd de zijwanden een deel mee plakken zal de ondervloer nooit meer kunnen gaan lekken. Mochten er na enige tijd toch wat haarscheurtjes in het voegwerk tussen de tegels ontstaan dan kan het water nog steeds geen kant op.

Onze polyester douche kan zowel in een bestaande badkamer geplaatst worden als in een nieuwbouw.

Polyester vloer

Ook is het mogelijk in uw douche een polyester vloer aan te brengen en deze vervolgens te coaten in een slijtvaste topcoat. Deze topcoat kan in alle Ral kleuren aangebracht worden. Ook is anti slip een mogelijkheid. Op deze manier ontstaat er een strakke vloer met een industriële afwerking. De polyester badkamervloer is slijtvast en onderhoudsvrij.

Enkele voordelen van een polyester douche:

  • Waterdicht
  • Geen hoge instap in vergelijking tot beton
  • Polyester  is vele malen lichter dan beton (3kg p/m² vs 250kg p/m²)
  • In kort tijdsbestek te realiseren
  • Polyester is na een dag uitgehard en dus begaanbaar /te tegelen
  • Keuze uit gladde afwerking of antislip

 Polyester wanden

We kunnen niet alleen de vloer voorzien van polyester, het is ook mogelijk om de wanden te voorzien van een polyester laag. Met een topcoat afwerking in een kleur naar keuze realiseert u een droombadkamer met een strakke industriële look. De afwerking kan zowel plaats vinden in mat, zijdeglans en hoogglans. Ook hierin zijn de mogelijkheden met polyester eindeloos!

Neem voor de diverse mogelijkheden eens een kijkje op onze project pagina, hier vindt u onze eerdere werkzaamheden in beeld en verhaal.

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag met een vrijblijvend advies. Neem daarvoor contact op of kom eens langs, we hebben heerlijke koffie!

Wat is polyester precies?

Voordelen van polyester in de badkamer?

Contact polyester douchecabine

Wilt u meer informatie ontvangen over een polyester douchecabine, neem dan vrijblijvend contact met ons op.