NanoXcel techniek Yamaha

Yamaha Waverunner van nanoxcel

De nieuwste Yamaha Waverunner waterscooter en jetski (vanaf circa 2008) zijn allemaal gebouwd in NanoXcel. Dit is een zeer sterk en licht materiaal maar door de samenstelling van dit composiet laat dit zich  zeer lastig repareren. Bij NanoXcel brengt men geen loswas aan in de mal zoals dat normaal het geval is maar zit de loswax in de grondstoffen verwerkt. Dit werkt met nieuwbouw uitstekend echter in geval van schade betekent dit dat de schadeplek nooit vetvrij te krijgen is. Dit komt omdat de loswas altijd weer naar het oppervlak komt. Hierdoor is er dus geen hechting te krijgen op het bestaande materialen en is reparatie bijna onmogelijk. In het begin zal alles er goed uit zien maar na een paar keer gebruik komt de reparatie plek onherroepelijk weer los.

Dit probleem hebben wij in de beginfase ook ondervonden. Stuk voor stuk kwam de gerepareerde Yamaha Waverunner terug met loslatende polyester reparaties. We kwamen er al snel achter dat dit wereldwijd een probleem was en ook Yamaha kon geen juiste oplossing geven. Vanwege dit feit zijn wij met alle betrokken partijen en producenten van grondstoffen om de tafel gaan zitten. Na vele gesprekken en tests heeft dit er toe geleid dat DPC een correcte herstelprocedure ontwikkeld heeft voor NanoXcel.

Door gebruik te maken van onze speciaal ontwikkelde lijmen en harsen krijgen wij de waterscooter of jetski weer in nieuwstaat en net zo sterk als voorheen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Yamaha schade herstelbedrijf

Wij zijn officieel YAMAHA SCHADE HERSTELBEDRIJF en dus als enige gespecialiseerd en  bevoegd om schades aan NanoXcel te repareren.

Uiteraard met GARANTIE! 

grafiek

Meer informatie Yamaha Waverunner van nanoxcel

Wilt u meer informatie over Yamaha Waverunner polyester reparatie? Neem contact op en wij vertellen u graag meer over de reparatiewerkzaamheden van Dynamic Polyester Center.