Over DPC

Dynamic Polyester Center

Dynamic Polyester Center is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2005 ontstaan is na een overname van Bosch Polyester. Onze specialiteit is het werken met polyester in de breedste zin van het woord. Als bedrijf hebben we inmiddels meer dan 35 jaar ervaring opgedaan en hebben in die tijd een hoop geleerd. We werken met een kleine groep collega’s en houden van een persoonlijke aanpak.

Bosch polyester

Bosch Polyester is ooit opgericht door wijlen Robert Bosch, of voor de meeste mensen bekend als Bob. Helaas is Bob in 2004 ernstig ziek geworden waardoor hij zijn bedrijf niet meer voort kon zetten. Nadat de werkzaamheden een jaar stil hebben gestaan heeft Bjorn van Lammeren Bosch Polyester overgenomen en een doorstart gemaakt onder de naam Dynamic Polyester Center. Bob is in november 2005 overleden.

We zijn in 2005 begonnen op de Rendementsweg 24H in Mijdrecht. Tot 2011 hebben we ons prima gered op de benedenverdieping met 132m² werkruimte echter begon het met grote stappen te klein te worden. Begin 2012 hebben we ook de bovenverdieping bij de werkplaats getrokken echter met 240M2  bleek dit nog niet voldoende om de toenemende vraag aan te kunnen. In oktober 2012 zijn wij verhuisd naar de Industrieweg 59 in Mijdrecht. Hier hebben we de beschikking over een ruime werkplaats van 1000m2. Onze werkplaats is van alle benodigdheden voorzien om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Sinds december 2014 beschikken we ook over onze eigen spuitcabine. Onze werkplaats

Onze kracht

De grote kracht van Dynamic Polyester Center is dat het vakmanschap zich niet beperkt tot bepaalde productgroepen maar je voor al je wensen bij ons terecht kunt. Op deze website kunt u vinden wat wij voor u kunnen betekenen. Door onze jarenlange ervaring en onze harde werkers mentaliteit zijn wij sinds 2005 uitgegroeid tot een van de betere en betrouwbaardere polyester bedrijven in Nederland.

Dynamic Polyester Center B.V.
Industrieweg 59
3641 RK Mijdrecht

0297-274288
info@dpcpolyester.nl