Polyester zwembad

Zwembad van polyester

Polyester zwembaden zijn makkelijk te plaatsen en bijna onderhoudsvrij. Na verloop van tijd wil het weleens voorkomen dat uw polyester zwembad kalkaanslag gaat vertonen op en boven de waterlijn. Met onze speciale reinigingsmiddelen kunnen wij deze vieze aanslag vaak prima verwijderen.

Ook in geval van schade kunnen wij uw polyester zwembad weer onzichtbaar herstellen.

Lekkage van polyester zwembad

Ouderdom of vorst kunnen lekkages veroorzaken in uw betonnen zwembad. Mocht dit bij u voorkomen dan kunt u contact met ons opnemen. Een van onze polyester experts komt graag bij u langs om de situatie op te nemen. Samen met u gaan we op zoek naar een goede en snelle oplossing. Vorst heeft geen invloed op polyester en het zal dus hierdoor niet gaan scheuren. Vervangen van dakgoten voor polyester dakgoten behoort ook tot de mogelijkheden.

Polyester zwembad reinigen

Naar verloop van tijd gebeurd het vaak dat uw buiten zwembad vies wordt en aangekoekt vuil op de randen blijft zitten wat met geen mogelijkheid weg lijkt te gaan. Uw eens prachtige zwembad ligt er momenteel niet meer zo netjes bij. Dit aangekoekte vuil bevind zich vaak op de rand net boven de waterlijn. Meestal bestaat dit uit kalk en cement resten van de tegels die er omheen liggen.

Met onze sterke chemische reinigers krijgen wij uw zwembad weer als nieuw. Laat u het water erin staan dan is het wel belangrijk dat de PH waarde van het water gestabiliseerd wordt alvorens u er weer in duikt.

Benieuwd naar onze eerdere werkzaamheden? Bekijk dan onze projecten.

Ook hier geldt:

  • polyester is onderhoudsvrij
  • polyester is vorstbestendig
  • polyester roest of rot niet.

Contact polyester zwembad

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamic Polyester Center op het gebied van Polyester zwembaden? Neem dan contact met ons op of bekijk op onze projecten pagina eerdere projecten.