Polyester lamp

Polyester in uw interieur

Met polyester zijn de mogelijkheden eindeloos en daardoor zien we polyester objecten steeds vaker terug in het interieur. Vanwege de eigenschappen kan polyester zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Polyester is sterk en in bijna iedere vorm toe te passen. Polyester is daarbij relatief licht in gewicht, makkelijk schoon te houden en onderhoudsarm. Vanwege deze eigenschappen gaan steeds meer designers, architecten en interieurbouwers aan de slag met polyester. Veel van deze bedrijven weten ons al te vinden en samen met hen hebben we reeds de mooiste dingen gemaakt.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan : polyester tafels en stoelen, polyester displays, polyester kunst, polyester lampen, polyester balie

“Polyester is daarbij relatief licht in gewicht, makkelijk schoon te houden en onderhoudsarm”

Industriële hanglamp

Met polyester zijn de meest mooie dingen te maken, denk daarbij aan een industriële hanglamp. Wij hebben diverse modellen industriële hanglampen in ons assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos, model, kleur, grootte alles kunt u zelf bepalen. Heeft u een bijzonder idee? Wij werken hem graag voor u uit.

De hanglamp kan zowel helemaal strak en glad afgewerkt worden als in een grove industrie look.

Epoxy tafelblad

Met epoxy kunnen wij de mooiste tafels maken. Dit doen wij veelal door middel van gieten. De epoxy is glashelder en geeft daardoor een prachtig effect op vele ondergronden. Misschien heeft u een ruwe houten tafelblad welke u graag in heldere epoxy gegoten wilt hebben. Hierdoor komen de natuurlijke vormen en kleuren van het hout erg mooi naar voren. Tevens is de tafel helemaal glad waardoor deze makkelijk te reinigen is. De mogelijkheden met een epoxy giettafel zijn eindeloos.

U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om iets persoonlijks in de epoxy mee te laten gieten, denk hierbij aan  foto’s, tekening of andere mooie herinnering.

Contact polyester lampen, tafels en interieur

Benieuwd naar wat wij allemaal met polyester voor in uw huis kunnen maken? Bekijk dan onze projectenVoor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!