Polyester dakgoot

Reparatie polyester dakgoten

Heeft  u reeds een polyester dakgoot en heeft u last van lekkage? Dit kunnen wij vaak snel en simpel verhelpen. Neem eens contact op en wij informeren u graag. Op dakkapellen wordt al enkele jaren gebruik gemaakt van polyester. De complete dakkapel wordt vooraf in elkaar gezet en hoeft alleen nog maar op de woning gezet te worden. Na een aantal jaar kan het gebeuren dat de buitenste coating wat uitgedroogd raakt door invloed van de zon. Wij verwijderen de oude coating, lopen het dak na op schade en voorzien het dak van een nieuwe pantsercoating.

Polyester dakgoten

Tegenwoordig krijgen wij steeds meer aanvragen voor polyester dakgoten. Polyester is goed aan te brengen op allerlei soorten ondergronden. Polyester daken zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvrij. Bij bestaande bouw kan polyester aangebracht worden op het bestaande dak en vervolgens gecoat in een kleur naar wens. Bij nieuwbouw kunnen wij het dak vanuit een mal op de zaak bouwen. Ter plaatse kan dan zo het complete nieuwe dak geplaatst worden. Dit komt vaak voor bij schuren en garages.

Contact Polyester dakgoot

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamic Polyester Center op het gebied van Polyester dakgoten? Neem dan contact met ons op of bekijk op onze projecten pagina eerdere projecten.